top of page
_DSC7968.jpg

Destination: Khao Lak

Khao Lak, Thailand  |  Villa Mangosteen

Upptäck det paradisiska Khao Lak tillsammans med oss. Soluppgångsyoga på en vidsträckt strand och styrketräning runt poolen varvas med utflykter och fantastiska matupplevelser. Förbered dig på att hänföras av naturens skönhet när vi tar med dig till enastående naturreservat och badar i kristallklart vatten... Kanske till och med i ett vattenfall.

Vi bor på den svenskägda resorten Villa Mangosteen, och denna undangömda pärla har vi helt för oss själva. Vår passion är att ge dig den perfekta harmonin mellan träning, avkoppling och härliga äventyr. Vi förstår vikten av en genuin helhetsupplevelse och därför reser vi med en exklusiv liten grupp och högst sexton personer. Tillsammans skapar vi minnen som varar livet ut. Välkommen att följa med oss till Khao Lak!

_DSC1651.jpg

Träningen

Varje dag innehåller både hög- och lågintensiv träning för bästa möjliga upplevelse. All träning gör du utifrån din dagsform och dina förutsättningar. Vi har alltid en personlig tränare på plats.

Boende

Vi bor på den svenskägda resorten Villa Mangosteen. Restorten har tio stycken bungalows, en stor pool och en restaurang. Vi har hela resorten för oss själva. Klicka på knappen nedan för mer information.

Mer om boendet

Kommande resor till Khao Lak

30.11 – 9.12 2023

– Fullbokad. För väntelista, mejla traningsresor@rosaskrot.se

Vintern 2024

– Denna resa håller vi fortfarande på och planerar. Intresseanmälan mejlas till traningsresor@rosaskrot.se

bottom of page