top of page
IMG_1893.HEIC

Destination: Murcia

Murcia, Spanien  |  Àguilas, Archena & Murcia

Upptäck den gastronomiska regionen Murcia med oss. Vi besöker utöver huvudstaden med samma namn, fler mindre orter i denna solsäkra medelhavsregion. Morgonpromenad längs med kustremsan, soluppgångsyoga på ett slott och styrketräning i en privat marina, varvas med vingårdsbesök och fantastiska kulturupplevelser. Förbered dig på att hänföras av en genuin spansk region, som främst har inhemsk turism och därmed skiljer sig mycket från andra destinationer i närheten.


Vi bor två nätter på kurorten Balnearo de Archena och två nätter i den lilla kuststaden Águilas. Vår passion är att ge dig den perfekta harmonin mellan träning, avkoppling och härliga äventyr. Vi förstår vikten av en genuin helhetsupplevelse och därför reser vi med en exklusiv liten grupp och högst arton personer. Tillsammans skapar vi minnen som varar livet ut. Välkommen att följa med oss till regionen Murcia!

IMG_1917.HEIC

Träningen

Varje dag innehåller både hög- och lågintensiv träning för bästa möjliga upplevelse. All träning gör du utifrån din dagsform och dina förutsättningar. Vi har alltid en personlig tränare på plats.

Boende

Vi bor på två olika hotell under resan. Har du frågor om boende eller rumstyp? Mejla oss på traningsresor@rosaskrot.se.

Kommande resor till Murcia

– Bokningen är öppen!

bottom of page